Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen D

Dagdrömmarnas drottning dansar sin dans
i den dammiga sal där decemberdån fanns.
I det dundrade diset kring dova diplom
distraheras den damen av duktig-fantom.
Demonstrationen dividerar en delaktighet
då deltagarna dekorerat sin felaktighet.
Denna vår drottning deklarerar en dom
då duktig-fantom domnar bort och blir from.
I domkyrkan draperades detta drastiska dråp
dagen Drömmarnas drottning blev kallad för våp.




Fri vers av äpple
Läst 745 gånger
Publicerad 2005-10-05 15:25



Bookmark and Share


    rune
jag håller med väldigt chrmig jag gillar den starkt
2005-10-07

  Fenomena
Otroligt charmigt stycke (:
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

äpple

Mina favoriter
Lunchrast 1