Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollen som förvirrad kvinna.





- Min herre ni narrar mig. Ni hör ej av er, vad är det för modernt och fräckt spel ni ägnar er åt?


- Se min unga fröken, jag bara lyssnar på män före mig, som lyckats med detta spel. En kvinna skall hållas, och se jorden är ju trots allt platt.


- Min herre, jag anser att ni har otur när ni tänker. Ajdö.




Övriga genrer av Eldskimmer
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-07 00:06



Bookmark and Share


  aol
vilken fin humörhöjare, ler, tack
2010-10-14

  peter markurth
ja den var kul
2009-08-07

  Gawain
Haha!! Vansinnigt roligt! Den här lägger jag minnet, den var ovanligt bra.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Eldskimmer
Eldskimmer