Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen fick din adress och du var inte hemma

Inte du.
För fan inte han tänkte jag.
Okej, bruna ögon, det är jag svag för.
Men för fan inte du.
Han är inte min stil tänkte jag.

Imorgon är jag död skrev du.
Skit samma, imorgon finns jag inte skrev du.

Jag låg vaken till fem.
Polisen fick din adress och du var inte hemma.

Nej, han kan inte dö tänkte jag.
Vi skulle ju faktiskt försöka,
han har ju faktiskt bruna ögon tänkte jag.
Du kan för fan inte dö.

Du dog inte,
jag åkte till din stad och gick hem till din mamma,
fick hennes mobil och hemnummer när du lånade duschen.
Jag menar, vi ska ju faktiskt försöka.




Fri vers av Eldskimmer
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eldskimmer
Eldskimmer