Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Min Kärlek


Älskling

Älskling,
jag vet inte vem jag är
Jag behöver räddas,
men jag vet inte från vad

Älskling,
jag har något jag inte kan be dig om
ty Du är den mytomsbundne människan jag så länge drömt om
Du är allt jag önskar,
och samtidigt så mycket mer

Älskling,
jag är sliten
Jag vill inte bidra till att också du hyvlas
Jag är trasig,
mina trådar är trassliga och tovade

Älskling,
jag undrar om du vet vad Du vill
Jag vill inte utan din medvetenhet trassla in dig i mitt nät
Jag önskar dig allt gott,
och jag undrar huruvida jag sätter stopp för det eller ej

Älskling,
jag ber dig inte om ett uns medvetande av situationen
Jag vill inte be dig om något
Bara älska mig idag är du snäll,
så kommer jag att bli okej




Fri vers av Melankolin
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melankolin