Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Om ett liv cirklar runt en magisk vibration...

Om varje frekvens har... en egen ton...

Och varje männisla är denna zon,

På olika sätt.

Om du skådar in i mörkret,

Är ljuset "rätt"?

För du känner dig tung,

men vill du bli lätt?

Gå genom helveten,

och undfly gravitationen på detta...

underbara sätt




Fri vers av Anonymitet
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 21:53



Bookmark and Share


    Anonymitet
Tack :)
Jag läste på http://hypnotica.tv/Hypnotica_Pages/spokenword.htm
och ville försöka skriva nåt liknande på svenska

2009-08-07

  Aquarius
gillar den här!!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonymitet