Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magma.

MAGMA.

Magma är när marken dör och lågor föds därur.
När alla som har gått din väg nu väntar på sin tur.
När den du trott bebor den plats du aldrig vågat tala.
Nu står med ont i röven och vill någon ska betala.

Magma är likt smärta fast en smärta utan ljud.
Den smärta som nu blivit till en cirkus i din hud.
För då du fallit ner igenom vad som tyst har talat.
Så kan du endast hoppas på att någon har betalat.




Fri vers av Michel Kingston
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michel Kingston
Michel Kingston