Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta en näve av mig.

Förgör mig, förstör mig igen
Idag så skjuter vi båda blanka skott
Hör mig, åh hör mig som den
Som räddar ditt hjärta, förlåt mig jag skulle aldrig

Svarat dina tankar, besparat mina tårar
Jag trodde på ett bättre slut
Men imorgon vaknar jag lika sorgsen
Tills dess din fitta upphör


Rör mig din oskuldsfulla vän
I tanken att du redan vänt dig bort från mig
Du hatar när jag tystnar som den
Som aldrig sagt ett ord förut, förlåt mig jag skulle aldrig

Svarat dina tankar, bespara mig dina tårar
Jag trodde aldrig vi skulle komma hit igen
Jag trodde på ett bättre slut
Men imorgon vaknar jag lika sorgsen
Tills dess din fitta upphör




Övriga genrer av Scilla Carlsson
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 20:18



Bookmark and Share


  peter markurth
denna känns, bra skriven, gillar
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Scilla Carlsson
Scilla Carlsson