Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermånad

Tätt intill, inget spill
Jag har lärt mig läxan utantill
Allt så fånigt, allt står still
Även fast jag inte vill

Alla minnen, all musik
Allt har blivit till en pik
En enda löjlig replik
Blir helt plötsligt en jätte rubrik

Vi tror på det vi läser
Men inte på det vi ser
Och när katten mot dig fräser
Tror du att den ler

Kvar är allting äckligt
Allting fåfängt allting grovt
Sluta, du har gjort tillräckligt
Mot hjärtat som en gång var så stort

Jag förvarar allt i min låda
Från din lock till ditt fort
Men allting är nu klåda
Och jag vill bara bort

Regnar det änglar just idag?
Eller finns jag inte kvar?
Regnar det änglar just idag?
Eller drömmer jag om dig?




Fri vers av Scilla Carlsson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Carlsson
Scilla Carlsson