Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Kung

Glider in en sväng till stan
de e alltid lika bra
Sen så går vi vidare
vi få se vad som händer
Vi drar ut en sväng till playan
för där ska vi fett partaja
för de e ju sommartajm
sola bada å partaj
Lite feting berusad
fasten ändå glad ändå
å vi sitter på varsin filt
för här går det vilt till

Vi drar till havet solet å badet
å dricker bärs å vin
å jag tycker att du e alltid lika fin
Ta mig till havet, jag är din kung
sanden är fuktig, kvinnan e ung
Ta mig till havet för jag är din kung

morgondagen tar vi sen
då ska vi ute å festa igen
Bag in boxen är alltid med
när vi sitter i parken
solen står där uppe å ler
å vi vill bara älska mer
till musiken från radion
den e alltid lika bra
för det ska den feting va


Vi drar till havet solet å badet
å dricker bärs å vin
å jag tycker att du e alltid lika fin
Ta mig till havet, jag är din kung
sanden är fuktig, kvinnan e ung
Ta mig till havet för jag är din kung




Fri vers av Tomas Troppus
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Troppus
Tomas Troppus