Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats väg

Låt tankarnas hund

och känslornas hund

få skälla och leka en stund.

Medans du dem stilla betraktar.

Tills de utmattade och nöjda

lägger sig vid dina fötter.

De behöver inte vara dina ledhundar.

Låt hellre hjärtats tysta sanna viskning

leda din väg i livets rika trädgård.

Njut av de frukter och blommor

som växer där.

Nu och här.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-09 21:42



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Vackert och ömt skrivet. Att lyssna på sitt hjärta kan vara svårt då vi överöses med allt som händer runtomkring.
Att våga göra det kräver mod.

Fint skrivet som tilltalar mig väl.
2009-08-10

    ej medlem längre
"De verkligt stora människorna
är dem
som får andra att känna sig stora"

Jag tror du är
en av dessa stora

Tack!
2009-08-10

  Miss Mod
Livskraft.
2009-08-09

  walborg
Lyriskt - vackert - levande. En skön dikt att vila i.
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP