Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, jag misslyckades

Du sa att jag kunde vända mig till dig, när jag än behövde prata, vi ingick även ett avtal, skrivet av både dig och mig, att jag ska vända mig till dig, vid problem och depprition...

Men jag klarar inte av det, mitt hjärta backar undan från dig, drar sig tillbaka. Jag kan inte öppet ta upp ett sånt samtalsämne, inte när du och allt sånt prat känns så långt borta.

Över mitt hjärta hänger ett stort svart moln, ett som vägrar släppa greppet. Jag kan inte öppna portarna till mitt hjärta, jag är rädd. Jag vill berätta allt för dig, men jag klarar inte av det.

Jag gömmer mig själv, jag gömmer mitt hjärta, förtränger, stänger in. Jag vill inte veta om mina dåliga sidor, om att jag faktiskt kan må dåligt.

Jag vill inte tillbaka, jag vägrar.




Övriga genrer av DeathSinger
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-08-09 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeathSinger