Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I found it

Efter så lång tid i mörkret, gått, väntat, sökt, men aldrig hittat.
Förtvivlan och känslor som aldrig gått att förklara, aldrig gått att hitta ett svar.

Men nu har jag hittat fred, inom mig själv. Jag stoppade striden.
Jag stoppade striden genom att förlåta mig själv och mina missöden och förlåta de andra, som mig missöden gjort.

För fred är att vinna, det är att förlåta.




Fri vers av DeathSinger
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeathSinger