Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play

Du minns att jag sa
Att vi borde ha levat i en annan tid
Där bara naturen fanns att rädda oss
Jag önskade mig bort härifrån och förbannade allt
Som så brutalt minskade avståndet mellan oss
Jag flydde
Och jag glömde
Hur magiskt livet kan vara
I en underbar sekund

Jag spelar upp sekunden som försvann
i mitt inre




Fri vers av elsa.
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.