Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handla mycket om hur mkt hinder i livet och vänner som sviker en och att man kämpar


Vänner som sviker...

Jag känner livet börjar svika,
känner vänner dom försvinner,
Det spelar ingen roll hur mycket jag kämpar motvind
för ingenting finns kvar, ingenting finns här.

Ni så kallade vänner tittar snett och
snackar en massa skit,
de enda ni lever för att se en falla i sär
och skapar ett stort misär..

jag försöker se fram emot min morgon dag,
jag vet att det finns många som kämpar här precis som jag
och snart är det dax att säga hej då för alltid
för ni är inte värda ett enda stort möda att tänka på...




Övriga genrer av Mumme
Läst 849 gånger
Publicerad 2005-10-05 23:11



Bookmark and Share


  p3arlan
Det här känner jag igen från Shortys låt, men ändrat, :)
bra ändå :)
2006-10-18

  jaSc
väldigt bra.
2005-10-08

  Sussie
Skit bra budskap.
du är duktig på o skriva :)
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme