Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BILTUR

kör mig bort genom sommarkvällen

ut ur denna provins

kör mig bort över upplandsslätten

mest öppna landskap som finns

spela sånger från sjuttiotalet

mott the hoople och sweet

kör till stockholm och in i staden

låt det bli en retreat

 

 

kör mig bort på min egen namnsdag

hjälp mig glömma en stund

jag begär inte café opera

inte ens gröna lund

allt jag vill är en bortovaro

från den plats där jag bor

och en stunds kvalitetssamvaro

utan fånar som glor

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090810




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-10 21:01



Bookmark and Share


  Marjavaara
Klockren..

Flykt med bil och musik är en bekväm flykt
2009-08-11

  mare VIP
Precis vad jag emellanåt upplever........bra skrivet..
2009-08-11

  Elaine.S VIP
Dina ord andas av glädje och nostalgi, en liten flykt bort från vardagen.
2009-08-11

  Mats Henricson
Härligt Retorisk och, som alltid, Elegant !!!
2009-08-10

  Spir@
va bra!
2009-08-10

  Måna N. Berger
Att befinna sig på väg, det är skönt. (Grattis på namnsdagen Larz!)
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP