Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråskala stad



Busslinje 1 mellan Alnö och Centrum invarderas av fulla kvinnor på 30 plus.

De stökar och stojar, beter sig som om de vore 16 igen.
Beter sig värre än mig.

Det är onsdagkväll.
Sundsvall är mörklagt av augusti.
Det känns som att molnen mellan bergen kväver mig
och den enda färg jag ser är den som speglas i våt asfalt.


Och fan vad jag skäms.




Fri vers av annaaaa
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 01:08



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Väldigt bra skrivet. Förstår vad du menar med att man skäms för någon annan, usch (det var i alla fall så jag uppfattade det...? xD)... Och fin beskrivning med asfalten och bergen!
2009-08-11

  Patrik Englund VIP
Mycket bra skildrat. Sådär tänker jag med. Asfaltens färg, bra.

Tummen upp många gånger.
2009-08-11

    Ling
Känner igen det där. Och jag gillar ditt sätt att beskriva det. Bra!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa