Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feces

det löser sig
åh allt löser sig
äntligen
tjohoo

cigarr och champagne
jippie
gud vad skönt
jag tror jag avlider

sa mannen
som sket i vasken.




Fri vers av sebastian gallier
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sebastian gallier

Senast publicerade
feces
webben
* Se alla