Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkta mej



ursäkta mej

jag tror jag
tappade mina
känslor
här nånstans

har ni sett till
dem
må\'n tro?


jo, vi hittade
ett par känslor
i eftermiddags

men det har redan varit
någon här
och hämtat dem





Fri vers av kolibri
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:07



Bookmark and Share


  Katja-
Klockren!

K.
2007-04-20

  choralone
Rolig bra men åxå sorglig!
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

kolibri
kolibri