Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina döda älskade

Var är ni?
Alla mina älskade som gått bort....

Vart har ni gått?
Jag känner mig så ensam utan er.

Vart har ni försvunnit?
Är det sant att ni finns runt mig?
Är det bättre där ni är?
Ses vi igen?
Jag saknar er så.
Är soluppgångarna lika underbara?
Tar ni emot mig när min tid kommer?
Klart jag vet att det är livets gång!
Jag längtar ändå efter er.

Idag är minnena tårar och dimma....
Imorgon kanske....
skimrande ädelstenar
som glöder i natten.
Ibland... i de bästa av dagar är minnena
som pärlande skratt
Hör ni mitt skratt då?





Fri vers av Kaoskatta
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-11 14:09



Bookmark and Share


    Max Poisé
Nu känner jag mig inkonsekvent, men jag stannar nog kvar här med.

Fin text min vän...Fortsätt...vill läsa mera!!

Kramar
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaoskatta

Senast publicerade
Mina döda älskade
* Se alla