Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dream

I sleep so well.

I dream about a girl.

who can kiss me every day,

And love me every day.

And i can make memorys whit.

and make happy days whit.

and i can talk whit

and cry whit.

but that girl is just a dream.. and some day i will find here or she will find me.




Fri vers av Tobbestext
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbestext
Tobbestext