Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

det känns inte som förr
omkring och inuti
som ett ömt och slitet skal
flagnande målarfärg
världen svartvit som på film
det gäller att inte låtsas om
när det gnager, viskar och bränner
inte låtsas som
vinden känns rakt igenom











Fri vers av Parentes
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes