Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla hemlighet!

I mitt hjärta jag bevarat en hemlighet
Som är vacker och ljus
För varje gång jag ser dig
Går det genom min kropp en vind, ett sus

Så många känslor du väcker inom mig
Som jag trodde var borta för alltid
Men samtidigt så frågar jag mig
Finns det verkligen för oss en framtid

Därför jag bevarar min lilla hemlighet
Som är så vacker och ljus
Djupt inom mig
I mitt hjärtas innersta hus




Övriga genrer av Sophie Berg
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 13:53



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Denna dikt berör mig starkt. Jag känner igen den känsla du skriver om och jag gör som du har det som min lilla hemlighet.
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Berg
Sophie Berg