Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigets barn


Offret i krig
ensamt kvar
på minfylld stig
utan mor och far.

Blickar av död
i torterad kropp
hatfylld glöd
inget hopp.

Dödlig framtid
är krigets samtid.

Stålhårt sinne
av fasor skrämd
hatfyllt minne
ruvar på hämnd.

Dödlig spiral
av vendetta
ständigt fatal
är hatets hetta

Dödlig samtid
utan framtid.

© Boa Berg
2005-08-19
05:56




Fri vers av Boa Berg
Läst 804 gånger
Publicerad 2005-08-19 05:58



Bookmark and Share


  Petter Boman
Fantastisk skildring av något fruktansvärt. Som jag redan sagt gillar jag din känsla för rytm, den kommer sig så naturligt känns det som. Dina tvåradingar här är faktiskt helt briljanta också. Avslutningen "dödlig samtid / Utan framtid" är magnifik!
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg