Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara avstånd som skiljer oss åt.


Närhetens avstånd

 

 

Så nära

och

så avlägsen.

 

Min kära

dock

överlägsen.

 

Hon ler

hjärtat värms.

 

Jag ber

GÅ!

Smärtan skräms

 

Tårar

ränner

mot kinden

 

Sårar.

Bränner

i motvinden.

 

Så nära

men

så fjärran.

 

Min kära

den

så försvann.




Fri vers av Boa Berg
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-15 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg