Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny och enligt mig förbättrad version av originalet Evig Sorg.


Evig sorg 2.0

 

Jag vill för alltid leva

Aldrig någonsin dö

Aldrig låta tidens droppar

Fylla livets sjö

 

Åldrandet stannar upp

För att aldrig mer börja

Men sedan ångrar jag mig

Jag kommer ju alltid sörja

 

Sörja de nära

Som med tiden flytt

Sakna mina kära

Ständigt om på nytt

 

En evighet av saknad

Gång på gång

En evighet av sorg

Som är evighetslång

 

Av: Boa Berg

2000-01-07

20018-07-08




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-07 15:24



Bookmark and Share


  Viksten
Berörande text
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg