Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Du stimulerar en del av mitt inre
som legat i koma...

Du har väckt liv i min själ
som väntat på att bli väckt av dig...

Du får mig att lära

Du får mig att leva

Du får mig att uppskatta

Du får mig att älska


Tack för att du är du.




Fri vers av Liljetösen
Läst 297 gånger
Publicerad 2009-08-12 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liljetösen
Liljetösen