Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna fortsätter att rinna.

Tårarna rinner ner för kinden,
dom torkas inte längre ut av vinden.
All kärlek han en gång gav till mig,
har han nu börjat föra över till dig.

Tårarna slutar aldrig att rinna,
känns verkligen som hela jag ska börja brinna.
Kan fortfarande inte fatta att det är över,
pulsen den dunkar och hjärtat det blöder.

Att se dig med henne får mig att vilja gråta,
javisst, töntigt kan det kanske låta.
Men ni förstår inte hur jobbigt det är,
för ja, jag är verkligen kär.

Tårarna fortsätter att rinna i samma takt,
du fattar inte själv att du har en sån stor makt.
Du fattar inte själv hur mycket du betyder för mig,
du fattar inte själv att jag verkligen älskar dig.




Fri vers av feeliciaa
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feeliciaa