Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets trumma

Vi dansar alla till livets trumma

snälla som dumma.

Vi har alla vår egen rytm.

Lycklig blir den som gör små saker

med stor kärlek.

Det är rytmen som får

glädje att blomma

och fylla ut det gråa tomma.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-13 00:07



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt att se rytmen,

jag ser livet i alla konstformer,

hur de formas inom.

applåder!
2009-08-15

    ej medlem längre
Rytm som
livsnäring
2009-08-15

  Miss Mod
Det är på rytmen det beror, fint.
2009-08-15

  walborg
Rytmen i livets trumma! Vilken härlig association till musik jag får av diktens kloka råd att finna pulsen i livet och att göra så innerligt gott man bara kan av det man har fått - förvalta sitt pund väl helt enkelt, så att det kommer ut något gott i andra änden.
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP