Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det dags

Så,är det dags,dags att komma till ro.

Så är det dags,att äntligen,få vandra i skymmningslandets eviga trädgård.

Så är det dags,att låta dig min vän,ta över.

Så är det dags att jag äntligen offrar nånting,nånting för dig.

Jag ger dig det käraste en människa har.




Övriga genrer av some kind of monster
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 02:18



Bookmark and Share


  Midnattsflicka
Vackert och vemodigt. Känslosam.
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

some kind of monster
some kind of monster