Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet hur

vet hur det känns att få sina drömmar krossade i ett endaste ord.
Vet hur det känns att få sitt hjärta krossat av en tjej
vet hur det känns att bli sviken av en vän.
Vet hur det känns att bli utnytjad.
Vet hur det känns att få kniven i ryggen av en far utan känslor.




Övriga genrer av some kind of monster
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 16:24



Bookmark and Share


  Midnattsflicka
Bra skrivet. Känner igen.
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

some kind of monster
some kind of monster