Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligger illa till

det pyr, puttrar och fräser.
under huden, genom köttet och ända in i benmärgen.
förbaskat vad det kunde göra ont.
man kunde helt tappa fattningen.

sylvassa kommentarer.
ettriga, fullkomligt befängda människor.

men in i hettan och ljuset kastade jag mig.
en blick,
och jag var såld.




Övriga genrer av Herska
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 15:35



Bookmark and Share


  blaite
Grymt slut..gillas
2009-08-18

  Mr Lindemann VIP
Det gäller sig att skaffa svart bälte i verbal karate innan man säljer sig in i
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Herska