Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen famn

Kärlek är som en öppen famn till allt som är.

Medkänsla, frid och visdom följer där.

Rädsla är ett motstånd

och en slutenhet mot det som är.

Tvivel, cynism, ilska och stolthet detta när.

I medvetandets sanna tillåtande natur

tillåts t o m motståndet att bara vara

utan några försök att försvara eller förklara.

Då är famnen verkligen öppen för allt.

Varmt som kallt.

Sött som salt

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-13 22:34



Bookmark and Share


  Miss Mod
Öppen för allt, verkligen.
2009-08-15

  walborg
Insikt och stor klokhet! Varmt tack!
2009-08-13

  Liljetösen
vad varm å fin dikt :)
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP