Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advokatens 2 flickor



I bilen så la den ena handen på hans lår och kysste hans kind, den andra ville inte vara sämre så hon gjorde liknande, och innan de visste ordet av så satt han med brallorna nere med 2 vilda kvinnor som tävlade om hans gunst. Att de båda var mindre är häften av hans ålder gjorde inte saken sämre… oooooo

Han jublade inombords, ”vad säger ni om att vi går ut, köper lite läckra kläder innan vi äter ”tyckte han. Och de var med, han valde allt, från stringtanga och utåt. Han var oerhört tänd, hela kroppen darrade av lust.

Kvällen var underbar, med lång duk som dolde, tåflirtar och på slutet satt de i soffan med honom i mitten. De tog ut den, hon som inte var singel gick ner på knä och sög av honom, han stoppade innan det gick. Sen dubbelsäng, parknull i tur och ordning, till slut när han nästan hade spruckit flera ggr av kåthet, så tömde han i henne, han tömde och de skrek samtidigt.. den andra tjejen sög honom ren sen, innan de vilade, gjorde det igen, somnade, vaknade på morgonen, då var tjejerna inte lika pigga men han fick göra det han ville. De tände till lite de med efter ett tag och allt ”gick som smort”
De åt frukost, de flirtade lite med, i bilen så bad han dem att sitta utan trosor, de blev mera, mest hångel, innan de kom till Stockholm. De väntade i hans ”övernattningslägenhet” innan de han kom loss från rätten, en hel del okoncentrerad i det sammanhanget men de gick igenom, skrev ett par papper, knullade igen innan, de skildes åt. Båda sa att den resan gett mer än de vågat hoppas, för honom med…




Fri vers av Jazmine
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazmine