Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kisade mot solen och var bara där, underbart


En kopp kaffe

En kopp kaffe på altan,
en kopp kaffe och en kaka.
Jag befrias varje plan
och på livet kan jag smaka.

En kopp kaffe och jag blundar
mot en sol som lyser ner.
Oviss framtid förestundar
på altan den finns ej mer.

En kopp kaffe och jag önskar
att jag aldrig mer ska glömma
sommaren som grönskar
som på vintern jag kan drömma




Fri vers av Knickedick
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 16:38



Bookmark and Share


  Lindalou
En underbar stund helt utan stress. Låter mysigt.
2009-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kaffe i kopp
med dopp
stund i guld
och dagen och
glädjen är
en huld!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick