Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det känns just nu så är dagarna en evig balansgång


Att balansera rätt


Jag går på en spänd lina
Jag försöker hålla tungan rätt i mun
Jag koncentrerar mig på att klara linan ut
Minsta lilla motgång
och jag börjar vingla
Oftast så klarar jag att hålla mig kvar
Ibland faller jag
slår mig och blir liggandes
kanske en stund,
kanske en eller ett par timmar
Efter varje gång hoppas jag
att nästa gång går bättre




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 12:31



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Bra metaforer om livet, i kampen om att hålla sig kvar, trots svårigheter, att balansera på det yttersta, styrkan i att ta sig upp om och om igen , låta hoppet ständigt vara närvarande.
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson