Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel

Otrogna svin

Ni är vidriga

HATAR ER

Fy fan vad ni äcklar mig

Ni ljuger som om det vore luft som kom ur eran mun

Ni får mig att må illa….. vill spy.




Övriga genrer av Dominic Kingstone
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone