Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lekte med ljuset

Vi lekte med ljuset som barn

Försökte fånga kristallerna som regnade ner

Och när vi seglat på havets salta våg

och spelat på tystnadens rop

Behövde vi inte längre flytvästar och fallskärmar

Vi flög genom sfären som kristallbubblor

Med soliga vingar i skratt

I tusen bubblande skratt

I långa rader och i cirklar av ljus

Flög vi in i hjärtats hus




Fri vers av Solrymd
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solrymd
Solrymd