Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande öde

Låt endast ett begär allena råda

och därigenom livets härlighet beskåda.

Det visaste begäret av dem alla

är att innerligt önska att varje ögonblick

skall få blomma precis så som det gör.

Då finns det inget motstånd som närvaron stör.

När allt tilllåts vara som det är,

vem eller vad är det som upplever det här?

Vad är det som är orubbligt närvarande i livets rika flöde?

Kan detta vara ett obeskrivbart befriande gyllene öde?

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-16 13:49



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett gyllene öde, det var spännande.
2009-08-17

  Suzy med punkterna
Vist och sant
2009-08-16

  poetryGirl
det är sant
2009-08-16

    ej medlem längre
Klokord

det tar tid
att komma underfund
med
att det bästa sättet
att färdas längs
floden
är -
är att flyta med
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP