Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

Jag hör mig själv tala
säga de rätta orden
De jag vet att du vill höra
De jag vill att jag ska mena

Förundras över hur lätt det går
Hur bra de låter
Trovärdiga
Genomtänkta
Insiktsfulla

Men vi förstår

Förr tog du i mig
avslöjade mig med din beröring
När sanningen inte brände
eller skyggade för ljuset

Nu fäller vi ner persiennerna
hukar i mörkret

Och så vilar vi tryggt i vetskapen
om lögnen
som håller oss samman




Fri vers av Fallgirl
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 19:28



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Aj, vad bra den var. Naket och insiktsfull!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl