Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldag -99 kl 22:00


Oj, vad allt gick fort i år igen
Jag hann inte riktigt med
Varje år är det likadant

Nu sitter/ligger vi här,
trötta på all god mat och
trötta på alla glada människor
Borta är all spänning och förväntan
på vad julafton ska ge

Vad händer nu?

Troligen kommer vinter och snö nu
Plötsligt känns allt tråkigt,
Jag känner mig lessen och
undrar varför jag känner det så här

Alla är trötta och visar verkligen inte
mycket julglädje,
somliga sitter och glor surt på tv

Julen är väl tre dagar?
Men ingen tycks hålla med mig

Kanske tycker jag så mycket om julen
som vissa tycker om sommaren
och dom säger ju att sommaren går för fort?
Vad ska jag då känna som
tydligen bara har en enda sketen liten dag?

Visst tycker jag om sommaren...
En fin sommar tackar jag inte nej till
jag tycker om alla våra fyra
årstider och vill inte byta bort någon
Men just julen är så speciell för mig
Varför, vet jag inte

Just nu längtar jag till Julen 1995
okej,
jag fattar att du nu tycker att jag flippar ur
men det är faktiskt sant att jag känner så

Det är ju ett tag till dess
men jag planerar redan så smått

Tänk om vi fick fira jul, typ, var tredje månad.

En önskan som aldrig går i uppfyllelse
och tur är väl det
för troligen försvann då hela känslan som julen ger

Nästa helg är det Nyår
och även det är ju en fin helg...


Men jag älskar julen




Övriga genrer av Therés
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-10-06 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!