Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga murar

En del är så rädda för att dö

att de inte vågar leva.

De som bygger höga murar

eller i hålor kurar

sig själva grundligt lurar.

Det försvar som mot ont skulle skydda

blir istället en trång och instängande hydda

som dödar livets friska krydda.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-16 20:00



Bookmark and Share


  walborg
En utomordentligt bra text om rädslan för att leva levande och öppet. Det är livsfarligt att leva ju!!!
2009-08-29

  Miss Mod
Rädslor har enorm makt.
2009-08-17

    ej medlem längre
Kanske -
måste vi gå igenom
vissa stadier
för att inse
det du uttrycker
så fint
2009-08-17

  peter markurth
bra
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP