Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRISTESS

Jag hörde stenar klaga

över tristessen

träden suckade

likt lungor fulla av rost

åt enformigheten

och mossorna och lavorna

grät tyst över ensamheten

vågorna skrek ut sin ångest

genom den olyckliga stormen

och där satt jag




Fri vers av Kalle Svensson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-16 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle Svensson
Kalle Svensson