Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You&Me

Du ger mig glädje du ger mig smärta
Du ger mig allt jag kan få utan din kärlek
Varför måste kärlek göra så ont
Jag ser dig framför mig än idag
När jag sover när jag blundar.
Varför ska dina ögon gråta
När ingen gråter vid din sida




Övriga genrer av Dominic Kingstone
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone