Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en peckoral om ett väsentligt ting. Stenålderskroppens enkla njutning.


morgonbad

Vi har nu kommit till den tid, då sommarvattnet ganska snabbt kyls ned. Kulingarna vänder upp det kallare bottenvattnet och morgonbadsfamnen blir en av höst.
Det gäller att stå på sig nu och inte sluta. Det gäller att vänja kroppen vid allt lägre tempertur och fortsätta njuta.
Morgonbadet är som hudgympa och den vill man inte förlora.

Så:
stå på, Ingmar! Skynda dig ner! Huvudstupa!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 18:00



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ha ha ha, du är så cool!!!
2009-08-18

  Gawain
Helt rätt, vatten är livet.
Särskilt lär just kallt vatten ha en sund inverkan på kroppen har jag hört. Det stimulerar visst blodcirkulationen och boostar frigörandet av endorfiner och andra friska kemikalier som får oss att må bra.

Huvfud stupa uti böljorna vi oss ivrigen störta, ett, tu, treee... *plask*
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP