Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sen..?

Glöd heta nätter,

slås sönder som glas och regnar över min döda kropp.

Inom mig vandrar jag jorden runt och vänder på varje sten,

på varje gruskorn.




Fri vers av shyy
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shyy