Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade till ett verkligt skyfall


Haiku från natten

mätglaset i trädgården

svämmar över

soluret fortsätter ticka vidare

090818




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-18 06:30



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mätglaset i trädgården!
där fångade du en bild som jag läge haft gömd i mina ögon.

många tankar om din haiku,

även om sorgen känns förödande finns solen alltid som en axel att luta sig mot.

det är inte lätt att fånga tiden, den fångar snarare dig.

vi är små jämfört med tiden, solen och det stora hela.

gillar den mycket!
2009-08-18

    ej medlem längre
Den här önskar jag att jag hade skrivit... Jättefin ton, jag hör regnet. Och så trösten i att soluret tickar vidare - det går över. Underbart fint.
2009-08-18

    Bodil Sandberg
Att lyssna till regnet kan vara rofullt och gott
men blir det för möe kan man tröttna så smått

en superb haiku
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo