Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nude


her dress open

as wide as agony

blows the coat

off




Fri vers av Francon
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francon