Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

murar

”som ett beroende” säger han argt
som en drog har de blivit

orden

jag tänker mig dem hellre
som en förutsättning för min existens

utan dem:
utplånad
idel tomhet
i ett tunt, tunt skinn

han rör vid mig
med lätta fingertoppar
men det är aldrig fingertopparna
som når mig

passionen lockas fram av mer banala grepp än så:
en fråga utanför ramarna
ett snedsteg
över gränsen

vilken gräns som helst

och jag är hans




Fri vers av Francon
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-28 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francon