Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar vid mitt fönster


Haiku 20/8-09

i solig sensommardag

rönnbärsträdet så vackert ståtar

sidensvansarnas tid väntar

090820




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 07:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja så härligt..har själv rönnbärsträd utanför fönstret ..underbart haikat!!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo