Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Det smärtar

att veta

att det

bara är

på lånad tid

så vi

kan låstas

att det är

för alltid




Övriga genrer av malleliten
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malleliten